DVT Assistans AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter DVT Assistans AB. Det finns flera bolag som liknar DVT Assistans AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

DVT Assistans AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-04-28 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2005-03-15 så har DVT Assistans AB varit registrerat och sedan 2008-01-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är DVT Assistans AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med DVT Assistans AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tegelbruksg. 22, 632 28, Eskilstuna. Vi ni istället prata med DVT Assistans AB så kan ni göra det på 016-131460.

Bolaget ska samordna personlig assistans för personer med funktionshinder enligt LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrande) eller Lass (Lag om assistansersättning), administration eller utbildning inom vårdsektorn, leverera städtjänster till företag och privatpersoner samt erbjuda övriga hushållsnära tjänster, äga och förvalta fastigheter, köpa och sälja värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pierre, Björn Anders Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Pierre, Björn Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

DVT Assistans AB har 556678-1455 som sitt organisationsnummer.