Julita Gourmet AB

Södermanlands län

Information

Julita Gourmet AB är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Julita Gourmet AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Julita Gourmet AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2005-03-16. Men sedan 2005-05-19 så har Julita Gourmet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till St. Nyby Gård 3, 635 19, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Julita Gourmet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8046658.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Julita Gourmet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Julita Gourmet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Julita Gourmet AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Julita Gourmet AB och det är följande personer, Galczewski, Rickard Dennis som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Galczewski, Denise Susanne Jessica som är född 1975 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Julita Gourmet AB är 556678-2008.