Mathias Brus Fastigheter AB

Södermanlands län

Information

556683-1987 är organisationsnummer för företaget Mathias Brus Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mathias Brus Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Mathias Brus Fastigheter AB finns i.

Mathias Brus Fastigheter AB har varit registrerat sedan 2005-07-07 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mathias Brus Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Mathias Brus Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mathias Brus Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mathias Brus Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4417027 eller genom brev på följande adress:
Ö. Åsg. 10 E, 632 25, Eskilstuna

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper och fastigheter, konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, allmän ekonomisk konsultverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mathias Brus Fastigheter AB och det är Brus, Robert Mathias Kristoffer som är född 1979 och har titeln VD, Brus, Robert Mathias Kristoffer som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Brus, Jan Robert som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor