Fadhel Shahwali Taxi AB

Södermanlands län

Information

556683-5723 är organisationsnummer för verksamheten Fadhel Shahwali Taxi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fadhel Shahwali Taxi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Fadhel Shahwali Taxi AB finns i.

Fadhel Shahwali Taxi AB har varit registrerat sedan 2005-07-11 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fadhel Shahwali Taxi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

Fadhel Shahwali Taxi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fadhel Shahwali Taxi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fadhel Shahwali Taxi AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4080606 eller genom brev på följande adress:
Guldsmedsv. 9, 632 23, Eskilstuna

Bolaget ska bedriva taxirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fadhel Shahwali Taxi AB och det är Shahwali, Fadhel som är född 1971 och har titeln VD, Shahwali, Fadhel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ali Shah Vali, Mesa som är född 1973 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,