Lekparken i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Lekparken i Eskilstuna AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Lekparken i Eskilstuna AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lekparken i Eskilstuna AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-11-17.

Lekparken i Eskilstuna AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2005-08-22. Men sedan 2005-11-17 så har Lekparken i Eskilstuna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsg. 42, 632 20, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lekparken i Eskilstuna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eskilstuna arbetar för att bolag som Lekparken i Eskilstuna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lekparken i Eskilstuna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall beriva lekland och café samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lekparken i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lekparken i Eskilstuna AB och det är följande personer, Ingulfsson, Paul Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Annika Linnéa som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingulfsson, Nina Rebecca som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lekparken i Eskilstuna AB är 556684-7389.