Luu & Co i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Luu & Co i Eskilstuna AB är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Luu & Co i Eskilstuna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Luu, Philip Chi Phuoc som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Luu, Oscar Nha som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Luu, Michael Minh som är född 1961 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Luu & Co i Eskilstuna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Luu & Co i Eskilstuna AB på telefon 016-518884.

Bolaget skall bedriva Thailändsk restaurang samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Luu & Co i Eskilstuna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Luu & Co i Eskilstuna AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Luu & Co i Eskilstuna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-24 och Luu & Co i Eskilstuna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Luu & Co i Eskilstuna AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Luu, Philip Chi Phuoc

Luu & Co i Eskilstuna AB har 556684-7991 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.