ATE Kontorsservice AB

Södermanlands län

Information

556687-3880 är organisationsnummer för verksamheten ATE Kontorsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATE Kontorsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som ATE Kontorsservice AB finns i.

ATE Kontorsservice AB har varit registrerat sedan 2005-10-10 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ATE Kontorsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-27.

ATE Kontorsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ATE Kontorsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ATE Kontorsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 016-147130 eller genom brev på följande adress:
Fristadstorget 3, 632 20, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva kontorsservice åt advokater samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ATE Kontorsservice AB och det är Thim, Lars Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andén, Curt Svante som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Hans Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor