Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

556687-4300 är organisationsnummer för verksamheten Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB finns i.

Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB har varit registrerat sedan 2005-10-10 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB så kan ni göra det på telefon genom 073-1818908 eller genom brev på följande adress:
Carlav. 58 A, 633 51, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva byggverksamhet främst inom området murning och plattsättning, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg & Fastighet i Eskilstuna AB och det är Alm, Kent Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Gunilla Mary-Anna Karl E som är född 1948 och har titeln Suppleant, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,