Kylcenter Invest Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Kylcenter Invest Mälardalen AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kylcenter Invest Mälardalen AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kylcenter Invest Mälardalen AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-02 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 2005-11-02 så har Kylcenter Invest Mälardalen AB varit registrerat och sedan 2006-02-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kylcenter Invest Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Kylcenter Invest Mälardalen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gap Sundins v. 4, 633 46, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Kylcenter Invest Mälardalen AB så kan ni göra det på 016-120005.

Föremålet för bolagets verksamhet är inköp och försäljning av hushållsmaskiner och kylanläggningar samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Nils Vigert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarméus, Richard Nils Sjunne som är född 1978 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kylcenter Invest Mälardalen AB har 556689-3201 som sitt organisationsnummer.