Träluckan i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Träluckan i Eskilstuna AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Träluckan i Eskilstuna AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Träluckan i Eskilstuna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Träluckan i Eskilstuna AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Träluckan i Eskilstuna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-121246.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Träluckan i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat.

Träluckan i Eskilstuna AB har idag 556689-5016 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Träluckan i Eskilstuna AB

Bolaget skall idka handel med köksinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Träluckan i Eskilstuna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Kjell Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bo Sten Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Erik Ronnie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.