Syrummet i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Syrummet i Eskilstuna AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Syrummet i Eskilstuna AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Syrummet i Eskilstuna AB är momsregistrerat sedan2006-02-23 och har organisationsnummer 556689-8655.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0707-883788 alternativt besöka eller skicka post till Syrummet i Eskilstuna AB på följande adress Köpmang. 41, 633 40, Eskilstuna.

Syrummet i Eskilstuna AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-23.

I Syrummet i Eskilstuna AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bjelkemark, Linda Marie Josefin som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av symaskiner, tyger och föremål, reparationer och service, utställningar av textila produkter, kurser i sömnad, secondhandförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.