Arnes Såg & Trävaror AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Arnes Såg & Trävaror AB. Det finns flera bolag som liknar Arnes Såg & Trävaror AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Arnes Såg & Trävaror AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-17 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2005-12-06 så har Arnes Såg & Trävaror AB varit registrerat och sedan 2006-05-17 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Arnes Såg & Trävaror AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Arnes Såg & Trävaror AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sågg. 8, 644 30, Torshälla. Vi ni istället prata med Arnes Såg & Trävaror AB så kan ni göra det på 016-355990.

Bolaget ska bedriva försäljning av diverse byggmaterial såsom kakel, stenar, trävaror, målarfärg och elartiklar, bygg-, el- och måleriverksamhet inom ny- och ombyggnation, reparation och underhåll, personaluthyrning inom bygg-, el- och måleribranschen samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Tuisku Christensen, Benny som är född 1966 och har titeln VD, Tuisku Christensen, Benny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Tim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christensen, Arne Gejl som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lönnkvist, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisorsknuten L Lönnkvist AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Arnes Såg & Trävaror AB har 556692-9682 som sitt organisationsnummer.