Skägg & Lockar i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Skägg & Lockar i Eskilstuna AB. Det finns flera bolag som liknar Skägg & Lockar i Eskilstuna AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Skägg & Lockar i Eskilstuna AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-27 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2005-12-21 så har Skägg & Lockar i Eskilstuna AB varit registrerat och sedan 2006-01-27 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Skägg & Lockar i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Skägg & Lockar i Eskilstuna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpmang. 38, 633 40, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Skägg & Lockar i Eskilstuna AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska köpa in och sälja hårvårdsprodukter, hyra ut frisörstolar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Axén, Louise Annie Gerda som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nielsen, Linda Emelie som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Svea Lundsgård som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Skägg & Lockar i Eskilstuna AB har 556694-8229 som sitt organisationsnummer.