Hamrins Åkeri AB

Södermanlands län

Information

556701-0847 är organisationsnummer för bolaget Hamrins Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hamrins Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Hamrins Åkeri AB finns i.

Hamrins Åkeri AB har varit registrerat sedan 2006-03-31 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hamrins Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-25.

Hamrins Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hamrins Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hamrins Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5840063 eller genom brev på följande adress:
Gubbstugan, 635 17, Näshulta

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hamrins Åkeri AB och det är Hamrin, Sven Michael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrin, Lena Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,