Klaus Bitschnau AB

Södermanlands län

Information

Klaus Bitschnau AB är ett företag som finns i Eskilstuna. I Klaus Bitschnau AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bitschnau, Klaus Nikolaus Magnus K som är född 1962 och har titeln VD, Bitschnau, Klaus Nikolaus Magnus K som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bitschnau, Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klaus Bitschnau AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Klaus Bitschnau AB på telefon 016-481060.

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster inom området kommunikation och inredning och förmedling av dryckesautomater och tillbehör till dessa samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klaus Bitschnau AB av bolagstypen Aktiebolag.

Klaus Bitschnau AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Klaus Bitschnau AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-21 och Klaus Bitschnau AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klaus Bitschnau AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Klaus Bitschnau AB har 556704-0208 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.