Svensk Asfaltservice AB

Södermanlands län

Information

Svensk Asfaltservice AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Svensk Asfaltservice AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Asfaltservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svensk Asfaltservice AB har haft sedan 2006-08-24. Svensk Asfaltservice AB har funnits sedan och 2006-08-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Asfaltservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gredbyv. 18, 632 21, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6267890.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svensk Asfaltservice AB Privat, ej börsnoterat.

Svensk Asfaltservice AB har idag 556705-5628 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Svensk Asfaltservice AB

Bolaget skall bedriva markarbeten och asfaltreparationer, handel med asfaltprodukter, import främst från USA och Kanada samt export inom Europa av asfaltsprodukter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Svensk Asfaltservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ann-Marie Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hallberg, Carl Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .