Insnia AB

Södermanlands län

Information

Insnia AB är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Insnia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aarni-Sirviö, Outi Maarit som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gustafson, Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hörkkö, Juha-Pekka som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brunman, Barbro Elisabet som är född 1955 och har titeln Delgivningsbar person, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Fromell, Bengt-Ove som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Insnia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Insnia AB på telefon 016-428104.

Äga och förvalta värdepapper och fast egendom.

Idag är Insnia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Insnia AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Insnia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och Insnia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Insnia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Aarni-Sirviö, Outi Maarit Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Insnia AB har 556709-9501 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.