Peter Rydholm Bilservice AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Peter Rydholm Bilservice AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Peter Rydholm Bilservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Peter Rydholm Bilservice AB är momsregistrerat sedan2006-09-21 och har organisationsnummer 556710-1034.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 016-510569 alternativt besöka eller skicka post till Peter Rydholm Bilservice AB på följande adress Västerg. 13, 633 44, Eskilstuna.

Peter Rydholm Bilservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-21.

I Peter Rydholm Bilservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rydholm, Eva Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bedriva bilservice i form av bilreparationer samt försäljning av fordonsrelateade konsumtionsvaror och därmed förenlig verksamhet.