Isaton AB

Södermanlands län

Information

Isaton AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Isaton AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Isaton AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-29.

Isaton AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2006-11-21. Men sedan 2007-11-29 så har Isaton AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gråtorp , 635 12, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Isaton AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-428080.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Isaton AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Isaton AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva förvaltning av fastigheter samt försäljning av reklamartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Isaton AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Isaton AB och det är följande personer, Klingenberg, Frans Ivar Urban som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingenberg, Lillian Helene som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Isaton AB är 556715-9214.