Daniel Hagman taxi och transport AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Daniel Hagman taxi och transport AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Daniel Hagman taxi och transport AB är ett av dem. Statusen för Daniel Hagman taxi och transport AB är att Bolaget är aktivt.

Daniel Hagman taxi och transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Daniel Hagman taxi och transport AB ska trivas.

I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva taxiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Daniel Hagman taxi och transport AB inte är momsregistrerat.

Idag är Daniel Hagman taxi och transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Daniel Hagman taxi och transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-147130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Daniel Hagman taxi och transport AB är Hagman, Daniel Gustav som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Bengt Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Daniel Hagman taxi och transport AB har 556717-8495 som sitt organisationsnummer.