Nicklas Jacobsson elinstallation AB

Södermanlands län

Information

556719-9251 är organisationsnummer för företaget Nicklas Jacobsson elinstallation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicklas Jacobsson elinstallation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Nicklas Jacobsson elinstallation AB finns i.

Nicklas Jacobsson elinstallation AB har varit registrerat sedan 2007-01-10 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicklas Jacobsson elinstallation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Nicklas Jacobsson elinstallation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nicklas Jacobsson elinstallation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nicklas Jacobsson elinstallation AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6326916 eller genom brev på följande adress:
Dalhemsv. 10, 635 10, Eskilstuna

Bolaget ska bedriva elinstallationer, ägande och förvaltning av fastigheter, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicklas Jacobsson elinstallation AB och det är Jakobsson, Bo Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Kerstin Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Tasala, Markku Tapani som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,