Trafikskola Krekola AB

Södermanlands län

Information

Bolaget ska bedriva trafikskola samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trafikskola Krekola AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Trafikskola Krekola AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2007-01-17 så skapades Trafikskola Krekola AB och bolaget är har F-skattsedel Trafikskola Krekola AB har haft det sedan 2007-03-22.

Trafikskola Krekola AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-22

556720-6890 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Trafikskola Krekola AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Trafikskola Krekola AB så går det att nå dem via telefon på 016-139500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trafikskola Krekola AB är Krekola, Johan Christian som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Krekola, Ritva Anna-Liisa som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .