CoCo form AB

Södermanlands län

Information

Bolaget ska arbeta med visuella koncept, grafisk form, dekor och scenografi samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CoCo form AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är CoCo form AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2007-02-03 så skapades CoCo form AB och verksamheten är har F-skattsedel CoCo form AB har haft det sedan 2007-05-17.

CoCo form AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-17

556722-7417 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är CoCo form AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med CoCo form AB så går det att nå dem via telefon på 016-4040033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CoCo form AB är Holmkvist, Tekla Monika Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svanholm, Mari Theresia som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Max Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .