Rakentaja AB

Södermanlands län

Information

Rakentaja AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Rakentaja AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rakentaja AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-04.

Rakentaja AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2007-03-12. Men sedan 2007-10-04 så har Rakentaja AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hejarg. 6, 632 29, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rakentaja AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eskilstuna arbetar för att bolag som Rakentaja AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rakentaja AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva byggverksamhet, rivning, ny-, till- och ombyggnad och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rakentaja AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rakentaja AB och det är följande personer, Kotilainen, Juha Hannu som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Salo, Eila Marketta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rakentaja AB är 556726-0251.