Fosatex AB

Södermanlands län

Information

Fosatex AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Fosatex AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fosatex AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Fosatex AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fosatex AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fosatex AB Privat, ej börsnoterat.

Fosatex AB har idag 556727-8311 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fosatex AB

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av termometrar, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Fosatex AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Feingold, Sigurd som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Joakim som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bergqvist, Mats Bernt som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .