Hotell Eskilsgarden AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Hotell Eskilsgarden AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hotell Eskilsgarden AB är ett av dem. Statusen för Hotell Eskilsgarden AB är att Bolaget är aktivt.

Hotell Eskilsgarden AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-14. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hotell Eskilsgarden AB ska trivas.

Hotell Eskilsgarden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva hotell och servering samt försäljning av presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hotell Eskilsgarden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Hotell Eskilsgarden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Hotell Eskilsgarden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-120245.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Hotell Eskilsgarden AB är Erita, Kent Ingemar Johannes som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erita, Lena Ing-Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Erita, Anna Maria Pernilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Hotell Eskilsgarden AB har 556729-6511 som sitt organisationsnummer.