Agria Bygg AB

Södermanlands län

Information

Agria Bygg AB är ett företag som finns i Eskilstuna. I Agria Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bilibok, Antal som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nagy, Zsolt som är född 1972 och har titeln Suppleant, Vik, Bo Sören som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Agria Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Agria Bygg AB på telefon 08-7760138.

Bolaget s verksamhet ska vara att bedriva byggnadssnickeriarbeten (inmontering o.d. av dörrar, fönster, trappor) och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Agria Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Agria Bygg AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Agria Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-28 och Agria Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Agria Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Agria Bygg AB har 556731-3936 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.