Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2007-06-15. Men sedan 2007-07-30 så har Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rinmansg. 18, 633 46, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-142990.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB och det är följande personer, Bagge, Elisabeth Lisa Ywonne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bagge, Claes-Göran Edvin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mälarmäklarna Bagge i Eskilstuna AB är 556731-7473.