Tommy's Lagerproffs AB

Södermanlands län

Information

Tommy's Lagerproffs AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Tommy's Lagerproffs AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tommy's Lagerproffs AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tommy's Lagerproffs AB har haft sedan 2007-10-25. Tommy's Lagerproffs AB har funnits sedan och 2007-10-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tommy's Lagerproffs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skjulstag. 13, 632 29, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6268570.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tommy's Lagerproffs AB Privat, ej börsnoterat.

Tommy's Lagerproffs AB har idag 556732-2457 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tommy's Lagerproffs AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering och service av lagerinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Tommy's Lagerproffs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlström, Hans Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Edvin som är född 1936 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .