Kjula Produkter AB

Södermanlands län

Information

Kjula Produkter AB är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Kjula Produkter AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kjula Produkter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-25.

Kjula Produkter AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2007-07-02. Men sedan 2007-10-25 så har Kjula Produkter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Viby Baccus, 635 06, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjula Produkter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3260108.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Kjula Produkter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjula Produkter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad för tillverkning och försäljning av artiklar i metall, såsom knivar, verktyg och inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kjula Produkter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjula Produkter AB och det är följande personer, Stjärnfeldt, Bo Lars Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kjula Produkter AB är 556733-4270.