InternLogistik i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Konsultationer inom logistik samt utveckling och försäljning av verktyg inom logistik såsom etikett och affärssystem.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för InternLogistik i Eskilstuna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är InternLogistik i Eskilstuna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2007-08-06 så skapades InternLogistik i Eskilstuna AB och bolaget är har F-skattsedel InternLogistik i Eskilstuna AB har haft det sedan 2007-08-09.

InternLogistik i Eskilstuna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-09

556735-6950 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är InternLogistik i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med InternLogistik i Eskilstuna AB så går det att nå dem via telefon på 016-153370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom InternLogistik i Eskilstuna AB är Nilsson, Carl Johan Oscar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Israelsson, Karl Fredrik Jesper som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Levander, Gillis Gustav Ragnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .