Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-20. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag ska trivas.

Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30.

Idag är Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-178682.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag är Augustsson, Bertil Lars-Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Karin Eva Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bygg & fastighetskonsult Lars-Åke Augustsson Aktiebolag har 556736-1786 som sitt organisationsnummer.