t bergström i eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

t bergström i eskilstuna AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där t bergström i eskilstuna AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. t bergström i eskilstuna AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket t bergström i eskilstuna AB har haft sedan 2007-11-08. t bergström i eskilstuna AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till t bergström i eskilstuna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedev. 8, 633 47, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-133306.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är t bergström i eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat.

t bergström i eskilstuna AB har idag 556739-3201 som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för t bergström i eskilstuna AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I t bergström i eskilstuna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Tommy Hans-Eric som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiséen Bergström, Lena Birgitta M som är född 1957 och har titeln Suppleant, Pettersson, Alf Rounborg som är född 1980 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .