Nya Resekontakten i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Nya Resekontakten i Mälardalen AB. Det finns flera verksamheter som liknar Nya Resekontakten i Mälardalen AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2008-04-08 så har Nya Resekontakten i Mälardalen AB varit registrerat. Idag är Nya Resekontakten i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Nya Resekontakten i Mälardalen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nya Resekontakten i Mälardalen AB så kan ni göra det på 016-147230.

Bolaget ska bedriva resebyråverksamhet, marknadsföring inom nämnda bransch samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kalous, Petty som är född 1977 och har titeln VD, Kalous, Petty som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bandick, George som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Nya Resekontakten i Mälardalen AB har 556755-4398 som sitt organisationsnummer.