Zero Zero Musik & Komik

Södermanlands län

Information

Zero Zero Musik & Komik hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Zero Zero Musik & Komik finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Zero Zero Musik & Komik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Zero Zero Musik & Komik har haft sedan 1997-01-01. Zero Zero Musik & Komik har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Zero Zero Musik & Komik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-142555.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Zero Zero Musik & Komik har idag 560117-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Zero Zero Musik & Komik

Artistbokning, skivbolag, humor-konsultation samt musikförlag.

I Zero Zero Musik & Komik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Torsén, Karl Peter som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .