Bee-Gee Racing Motorsport & Trading

Södermanlands län

Information

560207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bee-Gee Racing Motorsport & Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bee-Gee Racing Motorsport & Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Bee-Gee Racing Motorsport & Trading finns i.

Bee-Gee Racing Motorsport & Trading har varit registrerat sedan 1991-09-24 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bee-Gee Racing Motorsport & Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bee-Gee Racing Motorsport & Trading är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Bee-Gee Racing Motorsport & Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bee-Gee Racing Motorsport & Trading så kan ni göra det på telefon genom 016-94165 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom bilbranschen och försäljning dessutom skall bolaget bedriva produktion av reklam, trycksaker, skyltar, bildekor, video och multimediareklam samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bee-Gee Racing Motorsport & Trading och det är Lundin, Bo Göran Lennart som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,