Hultmans Present & Tryck

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Hultmans Present & Tryck är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hultmans Present & Tryck är ett av dem. Statusen för Hultmans Present & Tryck är att Bolaget är aktivt.

Hultmans Present & Tryck är ett Enskild firma och skapades 2004-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hultmans Present & Tryck ska trivas.

Hultmans Present & Tryck är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tryck av visitkort, servetter, glasunderlägg Försäljning av presentartiklar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hultmans Present & Tryck är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22.

Idag är Hultmans Present & Tryck och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Hultmans Present & Tryck så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7812111.

.

De som är på något sätt har med Hultmans Present & Tryck är Hultman, Annika Margaretha som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hultmans Present & Tryck har 560315-XXXX som sitt organisationsnummer.