Berglunds Taxiservice

Södermanlands län

Information

570128-XXXX är organisationsnummer för företaget Berglunds Taxiservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berglunds Taxiservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Berglunds Taxiservice finns i.

Berglunds Taxiservice har varit registrerat sedan 1998-10-13 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berglunds Taxiservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Berglunds Taxiservice är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Berglunds Taxiservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berglunds Taxiservice så kan ni göra det på telefon genom 016-137799 eller genom brev på följande adress:

Installation och reparation av fordonselektronik. Om-, till- och påbyggnad av fordon avsedda för taxi och handikapptransport. Försäljning av begagnade fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Berglunds Taxiservice och det är Berglund, Jan Olov som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,