EG:sons Svets o Reparationservice

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Enskild firma som heter EG:sons Svets o Reparationservice. Det finns flera verksamheter som liknar EG:sons Svets o Reparationservice i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

EG:sons Svets o Reparationservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-29 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 2001-04-11 så har EG:sons Svets o Reparationservice varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är EG:sons Svets o Reparationservice och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med EG:sons Svets o Reparationservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EG:sons Svets o Reparationservice så kan ni göra det på 016-62404.

Svets, mekaniska reparationer avseende maskinreparationer såsom förpackningsmaskiner, emballagemaskiner och krossanläggningar, byte av slitdetaljer, kullager, kilremmar, ombyggnationer. Underhållsservice såsom förebyggande underhåll.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustavsson, Hans Ove Eilert som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

EG:sons Svets o Reparationservice har 570619-XXXX som sitt organisationsnummer.