Medins Snickerimontage

Södermanlands län

Information

590319-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Medins Snickerimontage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medins Snickerimontage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Medins Snickerimontage finns i.

Medins Snickerimontage har varit registrerat sedan 1991-02-28 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medins Snickerimontage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Medins Snickerimontage är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Medins Snickerimontage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Medins Snickerimontage så kan ni göra det på telefon genom 070-7765544 eller genom brev på följande adress:

Montering av snickeriinredningar samt nybyggnad och renoverings- arbeten inom byggnadsbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Medins Snickerimontage och det är Medin, Bo Isidor som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,