HALITEC

Södermanlands län

Information

HALITEC hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där HALITEC finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. HALITEC tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket HALITEC har haft sedan 1997-01-01. HALITEC har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HALITEC så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-120250.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

HALITEC har idag 590328-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HALITEC

Installation, drift, underhåll och ombyggnationer av styr- och reglersystem, el-, ventilations-, kyl- och återvinnings anläggningar. Engergianalyser samt utredningar, projekteringar energibesparande åtgärder och besiktningar. Försäljning av därtill hörande detaljer.

I HALITEC så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Hans Ingemar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .