Salong Flätan

Södermanlands län

Information

590902-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Salong Flätan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Flätan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Salong Flätan finns i.

Salong Flätan har varit registrerat sedan 1998-02-12 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Flätan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Salong Flätan är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Salong Flätan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Flätan så kan ni göra det på telefon genom 016-126272 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Flätan och det är Holm, Birgitta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,